Algemene Leden Vergadering 2019 en start tennisseizoen

27 maart 2019

Hierbij nodigen wij u uit voor de Algemene Leden Vergadering 2019, vrijdag 29 maart 19.30 uur in het clubhuis.
Via de email heeft u de notulen van vorig jaar ontvangen en de agenda voor aanstaande vrijdag.
Aansluitend is er gelegenheid om uw pasje op te halen en om 20.30 uur begint de pubquiz.

Hiermee starten wij het tennisseizoen 2019. Er is gedurende de winterperiode door verschillende commissies/ vrijwilligers hard doorgewerkt om het komende seizoen weer goed te beginnen. Onder andere de Jeugdcommissie heeft in samenwerking met Jesse en Max leerlingen van de Rembrandtschool en basisschool De Brug enthousiast gemaakt voor tennis. De vrijwilligers onder leiding van de Technische Commissie hebben er voor gezorgd dat de banen weer optimaal zijn, de verlichting op 4 banen is vernieuwd, de banken voor de toeschouwers zijn opgeknapt, het clubhuis en de rest van het park er weer mooi uitzien.
De toernooicommissies zijn al volop in voorbereiding voor de komende toernooien (onder andere clubkampioenschappen voor de jeugd en senioren, Lelie Open). De Voorjaarscompetitie is voorbereid. De kantinediensten zijn weer geregeld, de kantinecommissie heeft er voor gezorgd dat er kan worden gegeten en gedronken en het dagelijks bestuur heeft meerdere malen bij elkaar gezeten om het nieuwe seizoen voor te bereiden. 
Zonder vrijwilligers geen vereniging! De sponsorcommissie zoekt dringend versterking, en er is (nog) geen voorzitter voor de vereniging. Mocht u geïnteresseerd zijn.....de vereniging kan alle hulp gebruiken.
Laten we er met z'n allen een mooi, sportief seizoen van maken.
Tot ziens op tennispark De Kyf:

Namens het bestuur van TV Akersloot


Belangrijke data voor de komende tijd:

·       30 maart opening seizoen 2019

·       30 maart Stratentoernooi: geef je op!

·       31 maart ouder/kind-toernooi geef je op, hoe leuk!!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 311 316

de Kyf

Boschweg 7a
1921 AP Akersloot