Banen afhangen

Het nieuwe KNLTB Afhangbord is een zeer snelle en eenvoudige manier om te kunnen afhangen op onze vereniging. In dit filmpje kun je zien hoe het KNLTB Afhangbord werkt. 

Hoe werkt digitaal afhangen?
Het KNLTB Afhangbord maakt digitaal afhangen mogelijk op drie manieren. Allereerst kunnen leden afhangen via een Afhangbord-scherm op de vereniging, zie hieronder. Hoe werkt dit? Als lid kun je eenvoudig inloggen met je ledenpas. Vervolgens krijg je inzicht in het aantal (beschikbare)banen en kun je introducés of andere spelers toevoegen om tegen te spelen. Selecteer jouw favoriete baan en spelen maar! 

Daarnaast is digitaal afhangen mogelijk via je telefoon. Het KNLTB Afhangbord werkt namelijk naadloos met de KNLTB ClubApp waardoor je ook vanuit de app kunt afhangen. 

En de derde optie is de website, wanneer je inlogt via www.tvakersloot.nl en gaat naar Mijn Club dan kan je daar ook banen reserveren.

Als je op afstand een baan reserveert, dan moet je deze minimaal 10 minuten van te voren bevestigen op het digitale afhangbord in de club. Doe je dat niet dan kan iemand anders in deze 10 minuten jouw reservering verwijderen.

Voor onze club is het op afstand reserveren nieuw. We moeten kijken hoe het gaat, wat is handig en wat is niet zo handig?

Let op! Er zijn dus meerdere spelregels:

  • Enkelspel duurt 45 min
  • Dubbelspel duurt 45 min
    Het is niet de bedoeling om met een groep van vier, twee keer een enkel baan, achter elkaar te reserveren, om op die manier 2x45 te kunnen dubbelen 
  • Maximaal 3 introducees per jaar
  • Minimaal 2 spelers per reservering
  • 2 dagen van te voren kan er geboekt worden
  • Bevstigen van je reservering 10 minuten vóór aanvangstijd
  • Tot 30 minuten vóór aanvangstijd kan er op afstand geboekt worden
  • Er moet 120 minuten tussen twee boekingen zitten

We moeten een beetje uitvinden wat handig is, dus wanneer je vragen en/of opmerkingen hebt, kun je een mail sturen naar [email protected]

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 311 316

de Kyf

Boschweg 7a
1921 AP Akersloot

KVK-nummer

40634605