Instructies

Sleutels
Afgelopen jaar is er iets veranderd met betrekking tot het ophalen en terugbrengen van de sleutels van het park. De sleuten van het Park en Clubgebouw, met houten klos, hangt in het vertrouwde kastje aan de Boschweg (bij Fam. van der Eng, Boschweg 7). Achterzijde van de garage is te bereiken via het loopbruggetje.
Gaarne deze Parksleutel aan het haakje naast het afhangsysteem in de hal op te hangen tijdens opening Park.

De toegangssleutel van de kantine, het schoonmaakhok, de voorraadruimte en de bestuurskamer hangt in een sleutelkastje in de hal. Deze is te openen met een code. De code kun je terugvinden op deze website, welke je alleen kunt zien indien je bent ingelogd via MijnClub (rechtsboven). Dus eerst inloggen dan naar de code pagina.

U wordt vriendelijk verzocht bij zowel een schoonmaakdienst als een bardienst, de toegangssleutel na afloop van de werkzaanheden weer in het sleutelkastje in de hal terug te hangen. De cijfercode moet dan veranderd worden, zodat het kastje weer sluit. Alleen de sleutel van het Park en Clubgebouw, met houten klos, weer terughangen in het kastje achter de garage van de familie van der Eng.

De sleutel instucties hangen ook achter de bar en in de schoonmaakruimte.

Schoonmaakwerkzaamheden:
De instructies voor de schoonmaakwerkzaamheden hangen aan de binnenzijde van het schoonmaakhok (naast de wc's).

Bardienst werkzaamheden:
De instructies voor de bardienst werkzaamheden hangen in de kantine bij de koffiemachine.

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 311 316

de Kyf

Boschweg 7a
1921 AP Akersloot