Planning diensten

Afkoopreglement kantinedienst
Leden van TV Akersloot hebben de plicht om twee maal per seizoen een kantinedienst te draaien. TV Akersloot biedt zijn leden de mogelijkheid om deze diensten tegen betaling door iemand anders te laten verrichten (‘afkopen’). Hiervoor gelden de voorwaarden zoals vermeld in het afkoopreglement.
 
 
Zelfwerkzaamheid
Het lidmaatschap van onze vereniging leidt tot de verplichting om vrijwilligerswerk uit te voeren. Alle leden van 18 jaar en ouder en die niet voor een commissie werkzaam zijn dienen zich in te schrijven voor de Bar- en Schoonmaakdiensten.
 
Let op: het inplannen van diensten moet je niet doen via deze website, maar via de speciale dienstenportal - https://mijn.knltb.club - zoek op 'Akersloot', etc. Via deze website kun je ook ten alle tijden terugzien wanneer je bardienst hebt.
 
Let op: weet je wachtwoord niet meer? Ga naar https://mijn.knltb.club gebruik de optie 'Wachtwoord vergeten'. Wanneer je dan je bondsnummer invoert wordt er een mail gestuurd naar het bij ons bekende emailadres.

Voor informatie over indeling van de bardiensten/schoonmaakdiensten kan contact opgenomen worden met: Tea en Marie-José.
 
 
Verhinderingen
Op de barrooster/schoonmaakrooster staan alle namen vermeld van de leden die zijn ingedeeld voor kantinedienst gedurende de gemelde perioden.
Mocht u onverhoopt op de door u opgegeven datum echt verhinderd zijn, neem dan even contact op met één van de andere leden die vermeld staan en probeer te ruilen.
 
Dit probleem dus zelf oplossen! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 311 316

de Kyf

Boschweg 7a
1921 AP Akersloot

KVK-nummer

40634605