Lelie Open

Open toernooi
Lelie Open
 
Een open toernooi is voor iedereen die lid is van de KNLTB.
Het is een dubbeltoernooi en wordt gespeeld in verschillende categorie├źn en speelsterktes. Je kunt je inschrijven voor HerenDubbel, DamesDubbel of GemengdDubbel. De speelsterkte is vanaf 4 tot en met 8. Je mag je voor twee onderdelen inschrijven en je partner dient zich ook in te schrijven. Als je speelsterkte 7 hebt kun je meedoen in de 7 of hoger dus in de 6, je mag je dan niet in de 8 inschrijven. We starten doordeweeks om half 6 en de inschrijving loop via www.toernooi.nl
 
Het Lelie Open toernooi wordt gehouden van 17 juni t/m 25 juni 2023!
 
Het toernooi start altijd in het weekend. Het is een gezellig toernooi en je hebt altijd recht op minimaal twee partijen per onderdeel. Er is een verliezersronde , dus als je verliest kun je nog winnaar worden in de verliezersronde.
 
We maken er altijd een gezellige week van, op vrijdag is er een feestavond met live muziek. Dit jaar hebben we DJ Baba.
 
Begin april staat het toernooi online en kun je je inschrijven. Ben je net lid en wil je graag meedoen en heb je nog vragen? Vraag het aan iemand van het Lelie Open.
 
Wij zijn: Karlijn Putter, Debbie Velzeboer en Hennie Velzeboer.
We zien jullie dit jaar weer op tennispark De Kijf!
 
Lelie Open commissie.
 
Lelie Dicht
Ook dit jaar weer een mooi toernooi om het tennisseizoen mee af te sluiten. Namelijk het Lelie Dicht toernooi bij T.V. Akersloot. Het Lelie Dicht toernooi wordt gehouden van 2 september t/m 10 september! Doe je ook mee? Schrijf je nu in!!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 311 316

de Kyf

Boschweg 7a
1921 AP Akersloot

KVK-nummer

40634605