Competities


Ieder jaar neemt onze tennisvereniging met diverse teams deel aan de KNLTB voorjaar en najaarscompetitie. Heren teams, dames teams en gemengde teams spelen wekelijks tegen andere clubs uit de omgeving. Naast de sportieve uitdaging is het ook nog eens heel gezellig om met een team uit te komen in de competitie. Het is dan vaak een gezellige ochtend/dag/avond op de Kijf.


Voor senioren bestaat de competitie uit een zeer divers competitieaanbod op bijna iedere dag van de week (dinsdag tot en met zondag) , voor zowel beginnende spelers als voor ‘topspelers’ en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitie die past bij hem/haar past!


De Voorjaarscompetie wordt in maximaal zeven weekenden gespeeld in de periode van begin April tot en met begin juni. De Najaarscompetitie wordt in maximaal zeven weekenden gespeeld in de periode van half September tot n met half November.


Leden van Tennisvereniging Akersloot kunnen zich tegen betaling van een kleine competitiebijdrage opgeven voor deelname aan de competitie in een team. Veelal wordt er per team opgegeven, maar wij kunnen ook zeker kijken of we een team op jouw niveau voor je kunnen vinden. Belangrijkste is dat je lid bent van de club. Zonder geldig KNLTB lidmaatschap is het niet toegestaan uit te komen voor een tennisclub in de competitie.


Zodra de inschrijving voor de KNLTB Voorjaar- en Najaarscompetitie weer van start gaat volgt op de website meer informatie voor het aanmelden van spelers en teams.

Competitieleiders:

Richard Strijker ([email protected])

Edwin Smit ([email protected])

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 311 316

de Kyf

Boschweg 7a
1921 AP Akersloot

KVK-nummer

40634605