Laddercompetitie

Doe jij ook mee aan de laddercompetitie?
De Laddercompetitie is niet alleen een mooie manier om jezelf sportief te meten met anderen, maar ook een uitstekende manier om beter te gaan tennissen, nieuwe leden te leren kennen en tennismaatjes te vinden. Het zorgt voor meer binding binnen de club!!

Wat is de laddercompetitie?
Bij een laddercompetitie dagen spelers elkaar uit voor een wedstrijdje tennis. De lager geplaatste speler daagt een hogergeplaatste speler uit en als de uitdager wint, stijgt zijn positie op de ladder. Je positie op de ladder bepaalt aan het einde van het seizoen wie het finaleweekend spelen. In welke categorieën wordt er gespeeld?Inschrijven kan in de enkel (dames of heren), dubbel (dames of heren) en mix.

Bepaal zelf in welke speelsterkte je wilt spelen.
(Hoger inschrijven mag altijd, lager inschrijven kan niet)
Categorie A: Speelsterkte 4 t/m 6
Categorie B: Speelsterkte 7
Categorie C: Speelsterkte 8/9

Hoe werkt het? 
In de KNLTB Club App kan je je inschrijven voor de laddercompetitie, spelers uitdagen, een baan reserveren, de uitslag invoeren en je positie op de ladder bekijken. Gebruik je de Club app nog niet, download deze dan in de app store. 

Na het downloaden van de KNLTB Club App, ga je naar de balk onderin de app, klik op ”spelen” en vervolgens op “wedstrijden”. Vervolgens zie je het blokje over de laddercompetitie. Bij “beschikbaar” zie je de laddercompetities waar je jezelf kan inschrijven. Voor een uitgebreide handleiding kun je terecht op support website: support.knltb.club/support
Ben je eenmaal ingeschreven, dan kun je beginnen met uitdagen. Je kunt mensen uitdagen die maximaal tot 3 plaatsen hoger dan jou geplaatst zijn. Door op “uitdaging” te klikken bij een lid, kun je een bericht sturen en een datum voorstellen voor de wedstrijd (meerdere opties mogelijk).
Vergeet niet bij het plannen van een wedstrijd ook via de ClubApp een baan te reserveren!!!!  
Na afloop voer je zelf de uitslag in de Club App in.

Kosten
De kosten per deelname zijn € 3,- per inschrijving. Dit inschrijfgeld zal gebruikt worden als prijzengeld voor het finale weekend. Het incasseren van het inschrijfgeld zal contant of per betaalverzoek geïncasseerd worden.

Tot wanneer duurt de competitie?
De laddercompetitie loopt van 27 juni 2022 t/m 26 augustus. Daarna volgt er een finale weekend op 2,3 en 4 september.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 311 316

de Kyf

Boschweg 7a
1921 AP Akersloot

KVK-nummer

40634605