Ouder-Kind Toernooi

TWEEDE PAASDAG

Let op: is uitgesteld, nieuwe datum nog niet bekend

 

 

 

OUDER-KIND TOERNOOI ∞  

Het komt er weer aan, het supergezellige ouder-kind toernooi! Het eerste buitentoernooi van dit jaar op ons park! Schrijf je in als duo! Allen de ouder (>18 jaar, broer zus, opa, oma, buurman etc. mag ook!) of het kind (<18 ) hoeft maar lid te zijn van onze club, maar allebei kan natuurlijk ook! Het maakt niet uit of jullie maar een beetje of juist heel goed kan tennissen. Het gaat deze dag namelijk alleen maar om de sportiviteit en gezelligheid!  

Natuurlijk is de bar open en delen we lekkere hapjes uit!  

Iedereen is welkom op maandag 2 april vanaf 13.45 uur en we starten om 14.00 met de wedstrijdjes. Rond 17 uur is het weer afgelopen. Bij te weinig inschrijvingen of slecht weer gaat het helaas niet door. Hierover wordt je vooraf per mail geinformeerd.  

Deelname is gratis! Meld je uiterlijk voor 30 maart a.s. aan via [email protected]. Geef je namen en leeftijd door. Mocht je geen partner kunnen vinden, schrijf je dan alleen in. Wij gaan dan proberen een ouder of kind voor je te vinden! We hebben plaats voor maximaal 24 koppels dus wacht niet te lang!  

Zien we jullie 2e Paasdag? Wij hebben er zin in!   Groetjes van de

Jeugdcommissie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 311 316

de Kyf

Boschweg 7a
1921 AP Akersloot

KVK-nummer

40634605