Een bericht van de tennis?

25 november 2023

In november een bericht van de tennis?

Ja dus. In juni stuurde ik een mail dat we op zoek zijn naar een nieuwe voorzitter en een nieuwe penningmeester. Die laatste functie is inmiddels ingevuld: Tirza Schouten wordt penningmeester, Shannen Min neemt haar functie van secretaris over. Dank dames, super!  

De functie van voorzitter staat nog open. Iets voor jou? Het is leuk en nuttig om voorzitter te zijn. Je leert er veel van. Je kunt de club een beetje ‘naar je hand zetten’ en je kunt meedenken over de toekomst van de club. Je doet bestuurlijke ervaring op, het staat goed op je CV en het tijdsbeslag valt enorm mee. Een voorzitter onderhoudt contact met leden, vrijwilligers en de buitenwereld. Hij/zij organiseert circa vijf bestuursvergaderingen per jaar en is ‘in the lead’ bij de jaarlijkse ledenvergadering. Eerlijk is eerlijk: de andere bestuursleden en de commissies doen het meeste werk. Het is goed om te weten dat je voorzitter wordt van een goedwerkend, leuk en harmonieus bestuur. De sfeer is goed, wij zijn het altijd met elkaar eens :-)  

Ik kan en wil de -rustige- winter gebruiken om het voorzitterschap over te dragen en mijn opvolger in te werken. Uiteraard ben ik ook na de ALV 2024 waar ik aftreed, nog bereikbaar voor raad en daad.

Wij zijn blij met elke kandidaat, ook als hij/zij jong en onervaren is. Laat me weten of het je wat lijkt via 06-23770140 of [email protected].  

 

Walter van der Klugt, namens bestuur TV Akersloot 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 311 316

de Kyf

Boschweg 7a
1921 AP Akersloot

KVK-nummer

40634605